Zo bereid jij je voor op een epic personal branding fotoshoot.

Het is tijd. Tijd voor nieuwe foto’s. Je business is veranderd en jij bent al weer een geheel nieuwe versie van jezelf. Je wil jouw personal branding shoot goed voorbereiden. In deze blog deel ik zes stappen om je te helpen bij het regelen van een fotoshoot die past bij jouw intentie, stijl en persoonlijkheid. Time to shine!

Ontdek je intentie (en doe wat visualisatie!)

Voordat je begint met het regelen van je fotoshoot, is het belangrijk om te visualiseren wat je wilt bereiken en welke boodschap je wilt overbrengen. Neem de tijd om te mediteren en je intenties helder te krijgen. Wat wil je dat mensen voelen wanneer ze jouw foto's zien? Wat wil je dat ze weten over jou en je werk? Wat wil jij van jezelf belichamen? Waar is je edge? Fantaseer en voel waar je in je lijf van aangaat.

Spoiler alert! Als ik je mag fotograferen doen we altijd een fijne visualisatie en kleine healing vooraf, zodat je helemaal lekker in je lijf en in je intentie zit.

Find a perfect match!

Het is belangrijk om een fotograaf te vinden die jouw vibe en je droombeeld snapt. Zoek iemand die ervaring heeft met het fotograferen van jouw werkveld en die helemaal openstaat voor jouw waanzinnige ideeën. Check hun portfolio en stel veel vragen om er zeker van te zijn dat jullie op dezelfde golflengte zitten.

Let's go location hunting!

De locatie van je fotoshoot zegt veel over jouw persoonlijkheid en jouw brand. Kies een locatie die past bij jouw merk en je intentie. Misschien wil je lekker buiten fotograferen in de natuur, of op een plek die jouw inspireert of in de kleuren is van jouw branding. Of misschien wil je een locatie kiezen die past bij het type werk dat je doet, zoals een yoga studio of een healing centrum.

Weet je nog niet waar je wilt fotograferen? No worries! Ik heb een mooie lijst aan fotografie locaties die ik na een intake graag met je deel!

Oog voor stijl!

Wat je draagt tijdens je fotoshoot kan een grote rol spelen in hoe mensen jouw boodschap interpreteren. Kies kleding die past bij jouw persoonlijke stijl en die aansluit bij jouw merk. Misschien wil je een specifieke kleur dragen die jouw intentie weerspiegelt, of misschien wil je een specifiek soort kleding dragen dat past bij het type werk dat je doet. Het belangrijkste is dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in wat je draagt.

Je eigen kleren voor een fotoshoot uitzoeken kan uitdagend zijn. Wil je iemand die met je meekijkt. Iemand die er echt verstand van heeft? Ik bied een pakket aan waarin je volledig wordt ontzorgd: wij boeken de locatie, de visagiste en een stylist adviseert je all the way. C

Let's get ready to rumble!

Op de dag van de shoot is het belangrijk om goed voorbereid te zijn, zodat je je op je gemak voelt en ontspannen kunt zijn voor de camera. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent, goed gehydrateerd en neem de tijd om jezelf voor te bereiden op de dag. Misschien wil je mediteren of yoga doen om jezelf te gronden en te centreren voordat je begint.

Bonus tip:

Plan je fotoshoot rond je ovulatie. Weet je zeker dat je hormonen meewerken om lekker te shinnen en jouw zielsmagie voor eeuwig op beeld te zetten.

Spreekt mijn stijl je aan? Let’s shoot magic together

Liefs,

Soraya van Amber & Wolf

Soraya Petzoldt